Onze Diensten

En hoe wij te werk gaan

2.6 seconde. Dat is hoeveel tijd uw lezers gebruiken om te beslissen of ze uw website willen verlaten of verder willen lezen.

Een goede copywriter of tekstschrijver zorgt ervoor dat uw lezers aan uw lippen hangen en hongerig worden naar meer. Hij zorgt ervoor dat uw tekst uitnodigend is, uw lezers aangrijpt en dat het een emotie bij ze los maakt.

Het is dan ook al lang geen geheim meer dat wanneer u deze aspecten in uw tekst verwerkt, het gegarandeerd voor meer leads en conversies zorgt.

Als u op deze pagina bent beland heeft u waarschijnlijk naar een copywriter of tekstschrijver gezocht. Dan weet u dat u meer nodig heeft dan alleen goede teksten.

Onze copywriters en tekstschrijvers hebben de strategie, ervaring en deskundigheid om voor u fantastische copy of content te schrijven. Wij schrijven niet zomaar goede teksten, wij schrijven conversies!

Om u goed van dienst te kunnen zijn willen wij natuurlijk weten waar u zo’n tekst voor nodig heeft en waar u naar opzoek bent.

Zo bieden wij ervaren tekstschrijvers aan die voor u artikelen, persberichten of blog posts kunnen schrijven. Daarnaast bieden wij óók fantastische copywriters aan die u kunnen helpen bij het maken van uw webshop of website.

Hoe wij samen uw doelen gaan behalen?

Nadat wij samen in een interview bepaald hebben wat u precies nodig heeft beginnen wij aan een grondig onderzoek naar uw onderwerp, doelgroep en concurrentie. Aan de hand van dit onderzoek begint onze copywriter of tekstschrijver uw tekst samen te stellen.

Wij zorgen altijd dat u aantrekkelijke en unieke content krijgt.

Hiernaast zorgen wij ook dat uw tekst geoptimaliseerd is. Dit betekend dat er sleutelwoorden in verwerkt zitten waar mensen naar zoeken op Google en hierdoor kunnen ze u makkelijker vinden in de zoekresultaten.

Deze optimalisatie of beter bekent als SEO is erg belangrijk voor u als ondernemer, tegenwoordig gaat namelijk alles via deze zoekmachine. Miljoenen mensen vinden dagelijks wat ze zoeken door deze manier, en door SEO vriendelijke teksten te verzorgen zal u binnenkort ook beter te vinden zijn op deze manier!

Wanneer u echt copywriting nodig heeft voor uw website of webshop (denk bijvoorbeeld aan “productbeschrijving” een “over ons pagina” of ”onze diensten pagina”) zullen wij prachtige copy voor u schrijven die uw lezers op de pagina houden en uiteindelijk voor meer conversies zullen zorgen.

U kunt hieronder pakketten vinden voor bijvoorbeeld artikelen, persberichten of blog posts. U kunt gelijk bestellen!

Als u copywriting nodig heeft voor uw website of webshop stel ik u voor om even ons contactformulier te gebruiken. Op deze manier kunnen wij precies onderzoeken wat voor pagina’s u nodig heeft en wat voor u belangrijk is. Zo kunnen wij u een op maat gemaakte offerte aanbieden.

Content Pakketten

1000 Woorden

 €55

Tot 1000 Woorden
Unieke & Creatieve Content

Marktonderzoek
Doelgroepgericht
SEO Vriendelijk
Juiste Grammatica & Spelling
Onbeperkte Herzieningen 

2500 Woorden

€135

Tot 2500 Woorden
Unieke & Creatieve Content

Marktonderzoek
Doelgroepgericht
SEO Vriendelijk
Juiste Grammatica & Spelling

Onbeperkte Herzieningen 

5000 Woorden

€265

Tot 5000 Woorden
Unieke & Creatieve Content

Marktonderzoek
Doelgroepgericht
SEO Vriendelijk
Juiste Grammatica & Spelling
Onbeperkte Herzieningen